13 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 17:30
No menu items!

Lemet continuă extinderea la nivel național. Mobila românească, pe val

spot_img

Lemet continuă extinderea la nivel național. Mobila românească, pe val

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează cel de-al șaselea magazin din acest an. După magazinele deschise în acest an în Constanța, Pitești sau Craiova, Lemet a deschis un nou magazin LEM’Sla Sighetu Marmației.

Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului LEM’S de la Sighetu Marmației este de aproximativ 1,4 milioane de lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S.

Magazinul nou din Sighetu Marmației se întinde pe o suprafaţă de 850 mp și este situat într-una din galeriile comerciale ale orașului.

Cu acest spaţiu comercial deschis în Sighetu Marmației, reţeaua LEM’S are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

”În prima jumătate a acestui an am inaugurat 6 magazine, urmând ca până la sfârșitul anului să deschidem alte nouă unități. Extinderea rețelei de magazine LEM’S continuă,urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase datorită lansării de game și produse noi. Deschiderile de magazine LEM’Svor urmări centre comerciale noi”, a declarat Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

Potrivit reprezentanților Lemet, programele actuale de mobilier sunt adaptate la specificul naţional, măsurătorile în acest sens fiind culese în urma interacţiunii dintre agenţii LEM’S şi clineții lanţului de magazine de mobilă.

LEM’S oferă clienţilor reduceri la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. Astfel, în perioada 22 iunie-4 august clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

LEM’S oferă clienţilor și un plan de achiziţie în rate fără dobândă, prin intermediul unor instrumente specifice din piața bancară. În prezent, reţeaua LEM’S are o acoperire la nivel național de peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării. În fabrica Lemet şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1,2 milioane de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă.

Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Cei mai mari 40 de producători locali de mobilă au înregistrat, în 2011, afaceri de 742 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 10% comparativ cu 2010, iar şapte dintre aceştia se găsesc în judeţul Maramureş.

C.C.