28 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 14:07
No menu items!

Legendarul cântăreț Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani

spot_img

Cântărețul american Meat Loaf, ale cărui hit-uri au inclus ”Bat Out of Hell”, a murit la vârsta de 74 de ani, cu soția sa alături, potrivit unui comunicat postat pe pagina sa oficială de Facebook. Câştigătorul premiului Grammy, născut Marvin Lee Aday, a murit joi, însă cauza morții sale nu a fost precizată.

„Inimile noastre sunt frânte să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături.

Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore.

Cariera sa uimitoare a durat șase decenii, timp în care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a jucat în peste 65 de filme, inclusiv „Fight Club”, „Focus”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne’s World”, se arată în comunicatul publicat de familie pe Facebook.

Legendarul cântăreț Meat Loaf este cunoscut pentru melodii precum „I’d Do Anything for Love” şi „Two Out of Three Ain’t Bad”.

Câştigătorul premiului Grammy, născut Marvin Lee Aday, a murit joi, însă cauza morții sale nu a fost precizată.

Meat Loaf, născut pe 27 septembrie 1947, este un cântăreţ rock şi actor american. Albumul său ”Bat Out Of Hell”, lansat în 1977, este unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice din toate timpurile, cu peste 43 de milioane de copii vândute pe plan mondial.

Acelaşi disc continuă să se vândă în 200.000 de copii în fiecare an, la aproape 40 de ani după lansare.

Meat Loaf a jucat şi în câteva filme de succes, precum  ”The Rocky Horror Picture Show” (1975), ”Fight Club” (1999) şi ”The 51st State” (2002). A apărut şi în câteva seriale TV – ”Monk”, ”Glee”, ”South Park”, ”Dr. House” şi ”Tales from the Crypt”.