8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 2:27
No menu items!

Legătura dintre Udrea şi Roman

spot_img

Elena Udrea a dezvăluit motivele pentru care candidează  la Roman. Ea a explicat că a renunţat la candidatura în Bucureşti din cauza faptului că a fost atacată mediatic de adversarii politici.

Elena Udrea, candidat al ARD în colegiul 4 deputaţi din municipiul Roman, a dezvăluit că decizia de a candida în Neamţ şi nu în Bucureşti a fost luată în contextul în care în Capitală a fost ”extrem de vizată” de atacurile mediatice ale adversarilor politici. Fostul ministru al turismului susţine că se prezintă la aceste alegeri în faţa unor oameni care o pot judeca după proiectele realizate. Udrea a menţionat că „aici, la Roman am reuşit să fac o bună echipă cu primarul Dan Laurenţiu Leoreanu, am adus pentru prima dată în ultimii 20 de ani fonduri atât europene cât şi de la minister pentru investiţii mari: reabilitarea drumurilor, locuinţe prin ANL, centru istoric, bazinul de înot, sala de sport, consolidarea blocului cu bulină. Este vorba de peste 600 miliarde de lei vechi din fonduri europene şi 300 miliarde de lei bani de la buget. Consider că, făcând asta pentru oameni, ei mă pot judeca pentru ce am făcut”.

Fostul ministru susţine că proiectele care trebuie continuate în municipiul Roman sunt legate de crearea locurilor de muncă prin atragerea de investiţii. Elena Udrea a adăugat că un alt proiect pe care îl susţine este cel legat de reabilitare termică a blocurilor. Întrebată din ce comisie parlamentară şi-ar dori să facă parte dacă va fi realeasă ca deputat, Elena Udrea a nominalizat comisia pentru administraţie publică şi comisia juridică, întrucat „este avocat” şi un om „care a lucrat mult cu primăriile, cu administraţiile locale,”

Elena Udrea candidează din partea ARD în colegiul 4 deputaţi format din municipiul Roman şi comuna Ion Creangă, ambele localităţi fiind conduse de primari democrat-liberali. USL l-a desemnat drept contracandidat al Elenei Udrea pe istoricul Liviu Brătescu, vicepreşedinte al filialei PNL Iaşi dar originar din municipiul Roman. (A.M)