7.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:38
No menu items!

Laura Cosoi, într-un nou pictorial incendiar – GALERIE FOTO

spot_img

laura-cosoi.ro

Laura Cosoi este extrem de sexy și provocatoare în noul pictorial pe care l-a realizat pentru revista Beau Monde.

Actrița s-a dezbrăcat de inhibiții și a îmbrăcat cele mai provocatoare ținute, bifând o altă ședință foto extrem de sexy din cariera sa.

Conștientă de sexualitatea pe care o emană, Laura s-a lăsat fotografiată atât în lenjerie intimă delicată, cât și în piese bondage, semnate Murmur. Hamuri, fuste din piele, salopete transparente, rochii cu decupaje și pantofi stiletto… acestea au fost ingredientele shootingului intens lăudat de fanii vedetei, potrivit Yahoo News.

În interviul acordat publicației, Laura Cosoi a făcut câteva mărturisiri legate de viața sa personală, ea dezvăluind că deși îi surâde ideea de căsnicie, nu se grăbește să pășească spre altar: „Nu cred că trebuie să te căsătorești cu orice preț. Cred în familie, pentru că am una foarte frumoasă. Și Cosmin (iubitul ei) la fel. Când o sa vină, o sa vină și o să fiu atât de surprinsă atunci… Știu și asta”.

Laura Cosoi rămâne una dintre cele mai sexy femei din România datorită frumuseții sale angelice, dar și senzualității de care dă dovadă cu fiecare apariție.

C.A.