27.2 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 11:06
No menu items!

Lansarea următorului episod din seria Star Wars, amânată. Aflați motivul

spot_img

Al optulea episod al seriei cinematografice „Star Wars” va avea premiera la 15 decembrie 2017, în loc de 26 mai 2017, cum fusese anunţat iniţial, se arată într-un comunicat dat publicităţii miercuri de studiourile Disney şi Lucasfilm.

„Schimbarea datei vine ca urmare a extraordinarului succes înregistrat de cel mai recent film al seriei, „Star Wars: The Force Awakens”, primul din seria Star Wars care a fost lansat în afara sezonului estival, sezon tradiţional pentru lansarea superproducţiilor şi care a bătut numeroase recorduri”, se arată în comunicatul de presă citat.

„Scris și regizat de Rian Johnson, „Star Wars: EpisodeVIII” se află în acest moment în pre-producție”, se mai arată în mesajul Disney și Lucasfilm.

„Războiul stelelor: Trezirea forţei” este producţia cu cele mai mari încasări din istorie în Statele Unite şi Canada şi a adunat peste 1,5 miliarde de dolari la nivel global. 

Numai jucăriile asociate cu seria ‘Star Wars’ au generat anul trecut vânzări de peste 700 de milioane de dolari în SUA, devenind principalul brand al industriei de jucării.

Jucăriile colecției Star Wars au sporit pe ansamblu cu 6,7% vânzările de jucării din SUA, cu un total de 19,4 miliarde de dolari în cursul lui 2015. Anul trecut a fost unul dintre cei mai buni pentru industria de jucării.