8.4 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 1:03

Lady Gaga va deschide un muzeu dedicat lui Michael Jackson

spot_img

Lady-Gaga

Lady Gaga va deschide un muzeu dedicat memoriei lui Michael Jackson. În muzeu  vor fi expuse obiecte ce i-au aparținut megastarului cu o valoare estimată la aproximativ 1,25 milioane de lire sterline.

Cântăreața are de mult timp o colecție impresionantă de lucruri ce i-au aparținut superstarului , care a încetat din viață în iunie 2009 în urma unei supradoze de Propofol, potrivit dailymail.co.uk.

Din anul 2012 această colecție a fost substanțial îmbogățită prin achiziția a încă 55 de obiecte, printre care celebra jachetă purtată de Michael în videoclipul hitului său din 1983, “Thriller” și una dintre mănușile acestuia, încrustată cu cristale Swarovski, pentru care a plătit 118.000 de lire sterline.

“Voi construi un muzeu pentru a expune obiectele ce i-au aparținut lui Michael Jackson, iar banii pe care-i voi aduna îi voi dona unei fundații la care el a ținut foarte mult. Am cumpărat hainele lui Michael deoarece pentru mine hainele sunt foarte importante, în special cele pe care le port în turneu. Cred că ele continuă să poarte în ele energia şi amintirile acelor nopţi petrecute pe scenă”, a declarat Lady Gaga.

În prezent Lady Gaga încearcă să obțină acordul familiei lui Michael Jackson pentru a deschide acest muzeu și caută o locație potrivită pentru acest proiect. Printre posibilele locații se numără Gary, Indiana, locul unde Jackson și-a început cariera muzicală, dar și metropolele New York sau Los Angeles, aproape de celebrul ranch al lui Michael Jackson, Neverland.

 D.M.