14.6 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 12:20

La mulţi ani, Cruduţa!

spot_img

La mulţi ani, Cruduţa!

Daniela Crudu şi-a început cariera ca animatoare în cluburi de noapte bucureştene şi a devenit vedeta matinalului de la Antena 1, “‘neaţa cu Răzvan şi Dani”, aducând multe puncte de rating televiziunii.

A urmat o şcoală de manechine şi fotomodele, fiind adusă în atenţia presei de către prinţul Andrei Raţiu, prin intermediul Şcolii de Modelling Prince d’Armeny. Astfel, a câştigat titlul de “cel mai sexy fotomodel din România“.

A dansat din plăcere, atât în ţară, cât şi în străinătate, având succes nebun la public şi devenind una dintre cel mai bine plătite animatoare din România pentru coregrafie şi striptease.

Apariţia incendiară din revista Playboy i-a crescut popularitatea, ajungând să prezinte colecţii fine de lenjerie intimă pentru branduri faimoase şi să defileze ca model pentru designeri români consacraţi.

Blondă, apoi brunetă, tânăra, acum în vârstă de 24 de ani, s-a făcut plăcută datorită formelor ei apetisante şi modului său copilăresc de a fi, atrăgând mulţi fani cu naivitatea ei.

R.M.