17.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 21:11

La mulţi ani, Bar Refaeli!

spot_img

La mulţi ani, Bar Refaeli!

Model israelian și actriță, cunoscută pentru relația amoroasă cu actorul american Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli s-a născut într-o familie de evrei israelieni – tatăl, proprietarul unei ferme de cai, mama, model de succes şi trei frați.

Şi-a început cariera de model apărând în reclame, apoi în campanii pentru branduri de modă, a câştigat titlul de “Modelul Anului” într-un concurs de frumuseţe, a prezentat moda pe podium şi a apărut în reviste şi cataloage ca prim model israelian.

Bar Refaeli a fost purtător de cuvânt al brand-ului de modă Luisa Cerano, a fost imaginea Subaru şi Accessorize, printre multe altele, a fost purtător de cuvânt al Garnier International și a condus campania de publicitate Morellato.

A primit “premiul de stil”, la festivitatea „Women’s World Awards”, pentru eleganţa naturală, stilul unic și empatia de care dă dovadă şi a găzduit o conferința de presă la Istanbul. A jucat într-un serial israelian, a cogăzduit o emisiune tv, a participat la premiera unui thriller psihologic şi a participat alături de Heidi Klum la prezentarea emisiunii „Germania’s Next Topmodel”.

Bar Refaeli face parte din „Proiectul Sunshine”, o organizație non-profit care oferă servicii gratuite și programe pentru copii ce se confruntă cu boli incurabile şi este voluntar în cadrul organizaţiei „Ahava”, care îngrijeşte animalele de companie abandonate de stăpâni.

R.M.