12.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 0:40

La câteva ore după ce a devenit ministru interimar la Finanțe, Florin Cîțu îi momește pe primari: “Știu că primarii noștri au fost văduviți de resurse, dar vremurile acelea au trecut”

spot_img

Primarii PNL au fost „văduviți de investiții”, dar situația se va schimba, a promis joi seară premierul Florin Cîțu și ministru interimar pe bugetul țării: „Știu prin ce ați trecut, dar vremurile acelea au trecut și acum e momentul să dezvoltăm și comunitățile noastre”.

Florin Cîțu a vorbit la Craiova, la conferința de alegeri de la PNL Dolj, de „armata noastră de primari – 32”.

„Îmi pare rău că ceilalți nu au câștigat. Filiași… Acolo era nevoie de noi. Am scăpat să finanțăm acea casă de cultură, dar eu cred că trebuie să o finanțăm oricum, pentru că eu cred că cei din Filiași au nevoie de acea casă de cultură. Nu este vorba doar despre cine câștigă alegerile, este vorba despre oamenii de acolo care merită acea investiție. Dar primarii noștri trebuie să știe că știu ce s-a întâmplat în ultimii ani de zile, știu cum au fost văduviți de investiții. Deși resurse au fost alocate pentru Oltenia, întotdeauna primarii noștri au fost ocoliți și știu cât de greu v-a fost cu resursele pe care le-ați avut să modernizați, atât cât ați putut, acele localități. Știu prin ce ați trecut, dar vremurile acelea au trecut și acum e momentul să dezvoltăm și comunitățile noastre”, a spus, la Craiova, Florin Cîțu.

Premierul interimar la Finanțe a mai promis că localitățile din Oltenia nu vor mai suferi de resurse, dar fondurile vor fi alocate „inteligent, nu cum s-a întâmplat în ultimii ani”.

M. Nedelcu