3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 1:46
No menu items!

Kylie Minogue vrea să îşi îndeplinească un vis și să devină noua Bond girl

spot_img

 1-aniversare-Kylie-Minogue

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a dezvăluit că i-ar plăcea să îşi îndeplinească un vis mai vechi şi să joace într-unul dintre filmele viitoare din seria “James Bond”, însă, la 45 de ani, se teme că este prea în vârstă pentru un astfel de rol, scrie contactmusic.com.

Artista a declarat că i-ar plăcea să joace alături de actorul Daniel Craig în următorul film din franciza cinematografică “James Bond”, fiind de părere că ar trebui să facă acest lucru cât mai repede, întrucât are deja o vârstă respectabilă.

“Aş fi cea mai în vârstă Bond girl, dar, bineînţeles, ar fi minunat”, a declarat Kylie Minogue.

Artista australiană ar călca astfel pe urmele unor actriţe care au devenit celebre, precum Halle Berry, Naomie Harris şi Gemma Arterton, după rolurile jucate în filmele dedicate faimosului agent 007. Totodată, Kylie Minogue spune că i-ar plăcea să joace mai des în filme.

“Cred că ar trebui să joc mai mult în filme, să fac mai multe videoclipuri, să iau lecţii de actorie pentru a învăţa să afişez un chip plin de încredere chiar şi atunci când nu mă simt deloc astfel. Însă în ceea ce priveşte actoria adevărată, pot să vă spun că sunt entuziasmată de ea”, a declarat cântăreaţa pentru Daily Star.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian “Neighbours”.

C.A.