25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 16:00
No menu items!

Kristen Stewart se retrage din cinematografie

spot_img

Stewart a debutat pe micile ecrane la vârsta de 9 ani

Kristen Stewart

Kristen Stewart a anunțat că vrea să se retragă din cinematografie, pentru o bună perioadă de timp.

Actrița de 24 de ani a făcut această dezvăluire în cadrul unui interviu pentru USA Today, informează Yahoo News. Cu toate acestea, Kristen nu părăsește de tot lumea artistică!

Îmi voi face un atelier în Los Angeles și voi crea lucruri cu propriile mele mâini. Am luat această decizie în urmă cu câteva săptămâni! Momentan produc un scurt-metraj și fac o mulțime de alte lucruri. Nu știu cum mă voi descurca, dar nu îmi este teamă de nimic. Sunt fericită, plină de inspirație, sunt pregătită să fac față provocărilor și, mai presus de toate, sunt relaxată

Kristen Stewart

În ultimii doi ani vedeta a apărut în 7 producții cinematografice și recent a terminat filmările pentru „Equals”, o dramă devastatoare, care cerea o implicare emoțională totală.

Stewart a debutat pe micile ecrane la vârsta de 9 ani, după ce un agent a văzut-o jucând într-o scenetă de Crăciun la școala unde învață, însă popularitatea i-a crescut abia la vârsta de 18 ani, mulțumită personajului Bella Swan din „Twilight”, care i-a adus 31 de premii!