1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 13:33
No menu items!

Kovesi îi ordonă procurorului Uncheșelu să ajungă cu ancheta la Grindeanu în dosarul caselor

spot_img

O înregistrare difuzată la Antena 3 arată cum șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, îi ordonă celebrului procuror Jean Uncheșelu, cel care l-a trimis în judecată pe Victor Ponta, să ajungă cu urmărirea penală la premierul în funcție, Sorin Grindeanu.

Potrivit înregistrării audio prezentate, duminică seara, de Răzvan Dumitrescu, în cadrul emisiunii „Subiectiv”, de la Antena 3, Laura Codruța Kovesi îi ordonă procurorului Jean Uncheșelu că ar trebui să ajungă cu ancheta la „domnu’ premier”, „care a semnat contractele pentru case”. „Uncheşelu, ştiţi ce-mi doresc: să “decapaţi” instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea”, se aude în înregistrare.

Prezent în emisiune, cel care a fost trimis în judecată tocmai de Jean Uncheșelu, fostul premier Victor Ponta, a descifrat mesajul șefei DNA. El a spus că este vorba despre dosarul în care Jean Uncheșelu anchetează modul de atribuire a unor case în Timișoara, în vremea în care actualul premier era viceprimar al municipiului de pe Bega.

Andrei Tudor