12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 14:37

Klaus Iohannis va participa la marşul de solidaritate de la Paris

spot_img

Participarea preşedintelui la manifestaţia la care şi-au anunţat deja prezenţa mai mulţi oficiali vest-europeni a fost anunţată, sâmbătă, de Administraţia Prezidenţială

Klaus Iohannis_SZ 1

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, duminică, la “marşul solidarităţii” care va fi organizat la Paris în memoria victimelor atentatelor care au avut loc, zilele trecute, în capitala Franţei.

Participarea lui  Iohannis la mitingul care va fi organizat la Paris în memoria victimelor atentatelor din ultimele zile a fost anunţată sâmbătă de Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul Marii Britanii, David Cameron, şi cel spaniol, Mariano Rajoy, au anunţat că vor participa duminică la mitingul de solidaritate programat la Paris după atacul terorist comis la redacţia revistei “Charlie Hebdo”.

De asemenea, şi-au anunţat participarea la acest miting premierul Italiei, Matteo Renzi, preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, precum şi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, dar şi cancelarul german Angela Merkel.