3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 19:34
No menu items!

Klaus Iohannis și-a amintit de încă doi responsabili de pandemie. Cîmpeanu și Gheorghiță, chemați și ei la Cotroceni

spot_img

Administrația Prezidențială a revenit, miercuri, la lista de participanți pentru ședința convocată la Cotroceni, de la ora 17.30, de președintele Klaus Iohannis. Președintele și-a amintit că mai sunt doi responsabili de gestionarea pandemiei de coronavirus care ar trebui să participe la discuții: ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, și președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță. 

Prin urmare, Administrația Prezidențială a retransmis, miercuri la prânz, lista completă a participanților. 

Iniția, Administrația Prezidențială anunța că, la şedinţa, care loc de la ora 17.30, participă prim-ministrul demis Florin Cîţu, ministrul interimar al Sănătăţii, Attila-Zoltán Cseke, ministrul interimar al afacerilor interne, Lucian Bode, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, şi directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol.

Într-o declarație de presă susținută, marți, la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a anunțat că a covocat de urgență o ședință la Cortoceni, cu miniștrii și responsabilii din domeniul sănătății, pe fondul crizei sanitare grave cu care se confruntă România.

Iohannis a precizat că, după ședință, vor fi anunțate noi restricții pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2. 

Raluca Dan