12.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 13:58

Klaus Iohannis, operat de urgență la Spitalul Militar

spot_img

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost operat, marți, la Spitalul Militar din Capitală, intervenția chirurgicală desfășurându-se cu succes.

Klaus Iohannis a fost internat, marți, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” și a fost operat la nivelul umărului drept.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, „intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor”. Starea de sănătate a președintelui României este foarte bună, „fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei”, se arată în comunicatul de presă.

Anterior, prim-ministrul României, Dacial Cioloș, declarase că întâlnirea săptămânală cu președintele României se amână pentru miercuri, fără a da detalii despre motivul amânării. Întâlnirea urma să aibă loc marţi, la ora 10.00, însă a fost amânată. „Am stabilit mâine (miercuri-nr.r) o întâlnire. Dânsul vă poate da răspunsul la acest lucru, nu eu”. Klaus Iohannis, a declarat, într-un discurs ţinut la Timişoara, că sunt unele lucruri care îl nemuţumesc la actualul Guvern, însă acest Guvern nu este al lui, iar „’vremea în care preşedintele lua locul premierului a trecut”.

Valeriu Motoc