3 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 16:37
No menu items!

Klaus Iohannis, înconjurat de SRI, la Alba Iulia. FOTO

spot_img

Președintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la ceremonia de sărbătorire a Centenarului Marii Uniri, fiind încadrat, la prezidiu, de mai mulți ofițeri de rang înalt din SRI decât din MApN.

Potrivit site-ului inpolitics.ro, la Alba Iulia, președintele Klaus Iohannis a avut în stânga sa politicieni (foarte aproape și foarte interesant, Corina Crețu!), în stânga-spate (aproape ostracizați) oamenii de la Interne, în dreapta oamenii armatei, dar spatele și flancuriler îi sunt asigurate puternic de către SRI, prezent printr-o duzină, cel puțin, de generali, plus directorul civil Eduard Hellvig, ba chiar și prin purtătorul de cuvânt Ovidiu Marincea, cu toții cât mai vizibili posibil, scrie inpolitics.ro.

Între generali, Cătălin Bizadea, George Voinescu, Anton Rog, șeful Centrului Național Cyberint, Adrian Ciocîrlan ori  Florin Mărgărit.

Pare că președintele Klaus Iohannis și SRI au ținut să transmită un semnal direct, în pragul anului electoral, pentru ca adversarii politici să știe cu cine au de a face.

Valeriu Motoc