13.8 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 21:02

Kim Kardashian, “atacată” la Săptămâna Modei de la Paris . VIDEO

spot_img

Vedeta americanăa fost atacată de renumitul autor de farse de pe covorul roșu, reporterul ucrainean Vitalii Sediuk

kim-kardashian

Vedeta americană Kim Kardashian a fost atacată joi, la Săptămâna Modei de la Paris, de reporterul ucrainean Vitalii Sediuk, devenit celebru graţie farselor sale de pe covorul roşu, care au vizat nume mari din showbiz, precum Brad Pitt şi Adele.

Un clip video, publicat pe site-ul independent.co.uk, o prezintă pe Kim Kardashian în timp ce coboară dintre-un automobil, joi, la Paris, înainte de prezentarea de modă a casei Balmain. Potrivit imaginilor, Vitalii Sediuk a prins-o pe Kim Kardashian de un picior, imediat ce starleta a coborât din vehicul, şi a încercat să o tragă spre sol, însă a fost oprit şi imobilizat de câţiva agenţi de securitate.

Sper că ea (Kim Kardashian – n.r.) se simte bine şi că nu este supărată pe mine, pentru că nu am vrut să îi fac nimic rău“, a declarat reporterul ucrainean pentru MailOnline la scurt timp după incident.

Reporterul ucrainean susține că a ales-o în mod special pe Kim Kardashian drept protagonistă a acestei farse, întrucât dorea să protesteze astfel faţă de decizia guvernului din Statele Unite de a-i interzice accesul pe teritoriul american.

http://www.youtube.com/watch?v=SNQAPMzydrU

Vitalii Sediuk a fost condamnat la trei ani de libertate condiţionată, un an de consiliere psihologică şi 20 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce l-a agresat pe Brad Pitt – lovindu-l cu pumnul în zona feţei pe covorul roşu, la premiera din Los Angeles a filmului “Maleficent”, în luna mai.

D.M.