10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 9:19

Kim Kardashian a născut. Ce nume va avea băieţelul

spot_img

“Kim Kardashian West şi Kanye West i-au spus bun venit pe lume fiului lor, în această dimineaţă. Mama şi copilul se simt bine”, se arată în declaraţia dată publicităţii și publicată de Mediafax.

Termenul pentru nașterea micuțului era de Crăciun, însă vedeta a hotărât, împreună cu medicii, să provoace nașterea mai devreme din cauza unor complicații apărute în timpul sarcinii.

Câteva minute mai târziu, Kardashian a publicat pe contul său de Instagram mesajul “Este aici!”.

În ceea ce priveşte numele pe care îl va purta noul membru al familiei West, cei doi nu au luat încă o hotărâre. Kim Kardashian a declarat în urmă cu câteva săptămâni: “Nu-mi place South (Sud)… North (Nord, numele fetiţei cuplului, n.r.) va fi întotdeauna mai bun… Ea are o direcţie mai bună”. O altă variantă spusă de Kim acum ceva timp a fost Easton, însă, se pare ca tatălui nu prea îi place.

Kim Kardashian, protagonistă a show-ului TV “Keep Up with the Kardashians”, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat recent de Forbes.

Starleta americană are o relaţie cu Kanye West din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014, la Florenţa.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, “Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. “Watch the Throne”, album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este “Yeezus”, lansat în iunie 2013. În prezent, acesta lucrează la un nou material de studio, “Swish”.

Într-un clasament anual dat publicităţii de revista Forbes, în luna septembrie, Kanye West a ocupat poziţia a şaptea în topul celor mai bogaţi rapperi din lume, cu o avere estimată la 22 de milioane de dolari, ce provine din venituri obţinute din concerte, turnee, colecţii vestimentare şi reclame pentru diverse produse.