11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 12:32
No menu items!

Kendall Jenner și Bad Bunny și-au spus adio

spot_img

Într-o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor, relația plină de farmec dintre supermodelul Kendall Jenner și artistul de top Bad Bunny a luat sfârșit după mai puțin de un an de relație. Cuplul, care a aprins pentru prima dată zvonurile despre relație în urmă cu aproape nouă luni, a renunțat oficial, lăsând fanii în stare de șoc și speculații.Mai multe surse au confirmat despărțirea, People relatând pe 17 decembrie că supermodelul în vârstă de 28 de ani, și Bad Bunny, 29 de ani, nu mai sunt împreună. 

Foto Kendell Jenner, Bad Bunny- E News
Foto Kendell Jenner, Bad Bunny- E News

Semnele de probleme au început să apară în ultimele săptămâni, când fanii au observat că cei doi petrec mai puțin timp împreună. Pe 16 decembrie, Kendall a fost fotografiată în Aspen, Colorado, fără Bad Bunny, iar cei doi nu mai fuseseră văzuți împreună de la sfârșitul lunii octombrie, în timpul debutului rapperului ca prezentator al emisiunii Saturday Night Live din New York.

Anterior, cuplul părea să meargă bine, participând împreună la Săptămâna Modei de la Milano pe 22 septembrie și făcându-și relația „oficială Gucci” pe 30 septembrie cu o reclamă în jet-set care a atras atenția la nivel mondial. Cu toate acestea, dinamica s-a schimbat, iar publicul a fost lăsat să se întrebe despre detaliile romantismului lor privat.

 

Foto Kendell Jenner, Bad Bunny- GUCCI
Foto Kendell Jenner, Bad Bunny- GUCCI
Foto Kendell Jenner, Bad Bunny, Fashion Week- E News
Foto Kendell Jenner, Bad Bunny, Fashion Week- E News

În ciuda despărțirii aparent amiabile, cuplul a fost foarte discret în privința amănuntelor relației lor. Kendall Jenner, fondatoarea 818 Tequila și membră a clanului Kardashian, făcuse însă lumină în ceea ce privește abordarea ei în dragoste într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar publicat pe 16 august.

„Iubesc foarte tare și iubesc fără scuze”, a împărtășit Jenner. „Nu-mi plac despărțirile și voi lupta pentru a nu fi nevoită să spun la revedere”. Reflectând asupra angajamentului ei față de relații, ea a continuat: „Voi lupta întotdeauna pentru relații. Unii oameni nu sunt dispuși să mă întâlnească la acest nivel. Dar asta este în regulă. Prefer să fac asta decât să mă închid în fața a ceva și să nu-i dau o șansă potrivită.”

Pe măsură ce vestea despărțirii lor circulă, fanii au rămas cu amintiri despre vremurile mai fericite ale cuplului. O privire înapoi la apariția comună a lui Kendall Jenner și Bad Bunny la petrecerea de după Met Gala din mai și la vacanța lor cu prietenii la soare din aceeași lună evidențiază natura trecătoare a relațiilor dintre celebrități.

Foto Kendell Jenner, Bad Bunny, Met Gala.
Foto Kendell Jenner, Bad Bunny, Met Gala.
Foto Kendell Jenner, Bad Bunny- E News
Foto Kendell Jenner, Bad Bunny- E News

Această despărțire neașteptată ne reamintește că, chiar și în lumea strălucitoare a faimei și a averii, dragostea și relațiile rămân complexe și imprevizibile. Fără îndoială, publicul îi va urmări cu atenție atât pe Kendall Jenner, cât și pe Bad Bunny în timp ce navighează în acest nou capitol din viața lor, iar impactul despărțirii lor se va reverbera pe rețelele de socializare, în ziare și pe platformele online.

 

Amalia-Alessandra