3.1 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 23:28
No menu items!

Kelly Osbourne are o siluetă de invidiat

spot_img

Kelly Osbourne are o silueta de invidiat

Cum a slăbit Kelly Osbourne 23 de kg

Cu disciplină și voință, Kelly Osbourne a slăbit într-atât încât poartă haine cu 5 numere mai mici. Ea povestește, pe pagina ei de socializare, cum a luat decizia de a a-și schimba stilul de viață, cum s-a luptat cu cântarul timp de doi ani și cum se menține în formă.

A mărturisit că este foarte mulțumită de noul ei look și are satisfacția faptului că și-a atins obiectivul propus, dar fericirea ei nu se datorează  scăderii în greutate, ci dimpotrivă, a realizat că mărunțișurile vieții îi bucură sufletul. Acum se străduiește să facă, în continuare, sport de 5 ori pe săptămână și să mențină o alimentație echilibrată și sănătoasă, care au ajutat-o în efortul ei.

Îi place să combine exercițiile cardio cu Pilates sau yoga și alege hrana sănătoasă: cereale sau omletă din albuș de ou la micul dejun, un hamburger de curcan la prânz și o cină din carne și legume. Sigur că trișează din când în când și nu se abține de la ceea ce poftește. Și-a stabilit o zi pe săptămână în care mănâncă  orice și oricat. Kelly își încurajează fanii, învățându-i să nu se înfometeze, deoarece devin nervoși și nefericiți.

C.N.