27 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 15:04
No menu items!

Kelemen Hunor: Respingerea Rozaliei Biro este „politică”, vom face altă nominalizare

spot_img

Preşedintele UDMR a declarat joi seara că organizaţia a luat act de decizia preşedintelui şi va veni cu o altă propunere

Decizia preşedintelui Traian Băsescu de a respinge nominalizarea Rozaliei Biro pentru Ministerul Culturii este una „politică”, iar UDMR va face o altă propunere „într-un timp relativ scurt”, a declarat, joi, preşedintele UDMR Kelemen Hunor.

Această decizie este o decizie politică şi nu mi-a plăcut argumentaţia domnului preşedinte. Nu vreau să intru în alte speculaţii şi comentarii. Este dreptul preşedintelui de a respingere o singură dată o propunere.

Kelemen Hunor
președinte UDMR

Acesta a spus că Rozalia Biro ar fi fost un bun ministru. „Sunt convins că doamna Biro ar fi fost un foarte bun ministru şi îmi pare rău că, în aces moment, pe o astfel de argumentaţie, domnul preşedinte Băsescu a respins-o”, a arătat Kelemen Hunor.

Preşedintele Uniunii a afirmat că organizaţia a luat act de decizia preşedintelui şi va veni cu o altă propunere.„Noi vom face o altă nominalizare într-un timp relativ scurt, sper eu. Până atunci, Ministerul Culturii este condus de mine în continuare, nu este nicio tragedie”, a conchis Kelemen.

R.D.