9.3 C
București
duminică, 11 aprilie 2021 - 12:24

Kelemen Hunor despre închiderea magazinelor la ora 18,00. “Nu e scris în Sfânta Scriptură”

Vicepremierul Kelemen Hunor recunoaște că închiderea magazinelor la ora 18,00 nu este cea mai bună măsură și anunță că va fi rediscutată în Guvern, a spus vicepremierul la Antena 3.

Măsura închiderii magazinelor la ora 18,00 poate produce aglomerație, pentru că oamenii ies de la serviciu și ajung la cumpărături în jurul acestei ore.

“E o discuţie aici, în legătură cu închiderea magazinelor la ora 18.00. Aici într-adevar trebuie văzut cum e. Raţionamentul specialiştilor a fost să fie interacţiunea oamenilor mai scurtă. Însă, nu poți să nu vezi că se aglomerează. Oamenii care ies de la serviciu la ora 16.30 – 17 de la serviciu trebuie să meargă să îşi facă cumpărăturile, deci e o aglomeraţie. Într-adevăr, sunt lucruri care trebuie văzute, trebuie discutate, care pot fi corectate, că nu sunt scrise în Sfânta Scriptură. Acest lucru urmează să fie discutat în Guvern.

Întrebat de jurnalist de unde își cumpără pâine după ora 18,00 vicepremierul Kelemen Hunor a răspuns:

“E o întrebare la care răspunsul este foarte simplu: de nicăieri, dacă sunt închise magazinele. Este una dintre chestiunile care trebuie văzut dacă funcţionează sau nu funcţionează”.