17.7 C
București
duminică, 29 mai 2022 - 1:42
No menu items!

Keira Knightley trăiește modest

spot_img

Actrița și-a reciclat rochia Chanel preferată, veche de cinci ani

keira-knightley

Actrița britanică Keira Knightley, posesoarea unei averi de aproximativ 50 de milioane de dolari, este de părere că „banii te alienează” și spune că și-a fixat un buget anual de doar 50.000 de dolari.

Actrița în vârstă de 29 de ani a declarat acest lucru într-un interviu acordat revistei Glamour, potrivit dailymail.co.uk.

„Cred că un stil de viață luxos te impiedică să petreci timp cu oameni care nu au un astfel de stil de viață. Te alienează. Cele mai plăcute, amuzante momente le-am petrecut în cele mai simple locuri”, a spus aceasta.

Totuși, „dacă doresc sau vreau ceva ce depășește această sumă, mi-l cumpăr, dar, în general, mă mențin în jurul acesteia (acestei sume, n.r.)”, a afirmat Knightley.

Printre altele, actrița a fost lăudată că și-a reciclat rochia Chanel preferată, veche de cinci ani, pentru a o purta la căsătoria sa cu James Righton, anul trecut. Ceremonia a fost una intimă și a avut loc în sudul Franței.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrițe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în „Star Wars Episodul I – Amenințarea fantomei „.

C.A.