10 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 7:51

KazMunayGas a ajuns la 65 de stații în Republica Moldova, după ce a deschis 6 unități în 2015

spot_img

KMG International, prin subsidiara Rompetrol Moldova, a anunțat miercuri că a ajuns la 65 de stații de distribuție în Republica Moldova, după ce a deschis șase stații noi în acest an.

Compania a deschis recent cea mai modernă stație de distribuție a rețelei, în Chișinău, în urma finalizării lucrărilor de modernizare. În rețeaua de 65 de puncte de distribuție, funcționează 25 de magazine.

Rompetrol Moldova are cea mai mare acoperire în municipiul Chișinău, cu jumătate din numărul total de stații amplasate în capitală, fiind lider la acest capitol față de ceilalți operatori importanți de pe piața produselor petroliere din Republica Moldova.

Pe lângă staţiile de distribuție, dintre care 4 vând exclusiv GPL, compania deţine și un depozit petrolier în Chişinău, un depozit GPL în Donduşeni.

Pentru anul 2016, Rompetrol Moldova are ca obiectiv continuarea extinderii rețelei de benzinării și a modernizării stațiilor existente, inclusiv deschiderea magazinelor în incinta stațiilor de alimentare, ceea ce va permite consolidarea poziției pe piața Republicii Moldova.

Rompetrol Moldova este prezentă pe piața locală din 2002, având peste 600 de angajați. Compania vinde carburanți produși la rafinăria din Năvodari, județul Constanța.