7.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 1:22
No menu items!

Kasia, fosta prințesă a Qatarului, găsită moartă în Spania. Ce s-a stabilit până acum

spot_img

Kasia Gallanio, fostă prințesă a Qatar, a fost găsită moartă în casa ei din stațiunea spaniolă Marbella. Femeia avea 45 de ani și pierduse custodia celor trei copii, din cauza problemelor cu alcoolul și drogurile.

Kasia Gallanio a fost cea de-a treia soție a lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, 73 de ani, unchiul emirului Qatarului. După o căsătorie care a durat câțiva ani, alți 10 ani cei doi s-au dat în judecată reciproc pentru custodia celor trei fiice, femeia acuzându-și soțul chiar și de abuz sexual asupra fiicei mai mari.

Kasia Gallanio a pierdut custodia, iar cei trei copii locuiesc în prezent cu tatăl lor, aflat în exil din Qatar, dar locuind pe luxosul Avenue Montaigne, de lângă Champs-Elysees din Paris.

Născută în Los Angeles și de origine poloneză, Kasia locuia într-una dintre casele cuplului din Marbella. Potrivit presei occidentale, suferea de depresie și avea probleme cu alcoolul.

Primele investigații arată că fosta prințesă a murit din cauza unei supradoze de droguri, însă analizele post mortem vor stabili cu exactitate cauza decesului. Pe corpul ei nu au fost descoperite urme de violență.

E. Stan