3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 8:29
No menu items!

Justin Bieber, investigat de poliţia din Rio de Janeiro pentru vandalism

spot_img

justin-bieber

Cântăreţul canadian Justin Bieber este investigat de poliţia din Rio de Janeiro, după ce a fost fotografiat, marţi, alături de câţiva membri ai anturajului său, în timp ce vandaliza cu un spray cu vopsea zidurile unui hotel de lux din cartierul São Conrado, informează bbc.co.uk.

În urma plângerilor unor paparazzi brazilieni, potrivit cărora gărzile de corp ale lui Justin Bieber i-ar fi acostat în timp ce îl fotografiau, poliţia din Rio de Janeiro a declarat că va efectua cercetări care să stabilească dacă artistul canadian a încălcat sau nu, legile locale referitoare la distrugerea proprietăţii.

Conform unui comunicat al poliției civile braziliene, au fost luate declaraţii de la un purtător de cuvânt al lui Justin Bieber şi se va continua colectarea de informaţii privind incidentul.

Poliţia federală din Brazilia, care se ocupă cu problemele de migraţie, a negat informaţiile din presa locală conform cărora ar fi încercat să îl împiedice pe Justin Bieber, care avea programat un concert în Asuncion, capitala Paraguayului, să părăsească ţara.

Artistul riscă cel puțin o amendă de mii de dolari pentru vandalism.

C.A.