12.6 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 11:45

Justin Bieber, eliberat din închisoare pe cauţiune

justin bieber

Justin Bieber, care a fost arestat joi, în Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru participarea la o întrecere între maşini, a fost eliberat pe cauţiune din închisoarea Miami-Dade, din Florida (SUA).

Iniţial, cântăreţul canadian, în vârstă de 19 ani, s-a opus arestării şi a insultat ofiţerii de poliţie, pentru a declara ulterior că a consumat alcool, marijuana şi medicamente eliberabile pe bază de reţetă, potrivit Reuters.

În prezent, Justin Bieber este acuzat că a condus maşina sub influenţa alcoolului, s-a opus arestării, fără violenţă, şi a şofat posedând un permis expirat, eliberat de statul Georgia.

Un judecător a stabilit cauţiunea la 25.000 de dolari şi l-a eliberat pe Bieber din închisoare. Dacă va fi condamnat, cântăreţul ar putea fi închis pentru şase luni, deşi ar putea scăpa cu o pedeapsă mai uşoară, dat fiind că nu are antecedente penale.

În dimineaţa zilei de joi, ofiţerii de poliţie l-au observat pe Justin Bieber într-un automobil Lamborghini galben, alături de alt şofer aflat într-un Ferrari roşu, pregătindu-se să accelereze pe o şosea cu patru benzi, dintr-o zonă rezidenţială situată la câteva străzi de zona turistică South Beach, conform declaraţiilor şefului poliţiei din Miami Beach, Raymond Martinez.

În acelaşi timp, două SUV-uri blocaseră şoseaua, astfel încât Bieber să poată începe cursa cu prietenul său, a precizat poliţia.

Bieber conducea maşina sport cu o viteză cuprinsă între 88 şi 96 de kilometri pe oră, într-o zonă cu limita de viteză de 50 de kilometri pe oră, a afirmat purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Miami Beach, Vivian Hernandez.

D.M.