4.8 C
București
luni, 17 ianuarie 2022 - 11:44
No menu items!

Justin Bieber, condamnat la doi ani de libertate condiţionată pentru vandalism

spot_img

Cântăreţul canadian a fost acuzat că a aruncat cu ouă în faţada casei unui vecin, în timp ce locuia în oraşul Calabasas

justin bieber

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost condamnat, miercuri, la doi ani de libertate condiţionată pentru un caz de vandalism petrecut în ianuarie, când a aruncat cu ouă în faţada casei unui vecin, a declarat procurorul districtului Los Angeles, potrivit Reuters.

Justin Bieber, în vârstă de 20 de ani, care nu a fost prezent la Tribunalul superior din Los Angeles, când s-a dat sentinţa, trebuie, de asemenea, să plătească 80.900 de dolari pentru reconstrucţia faţadei, să efectueze cinci zile de serviciu în folosul comunităţii şi să participe la un program de control al furiei, care face parte din acordul negociat.

Justin este bucuros că a reuşit să rezolve această chestiune şi s-o lase în urmă. Va merge mai departe în continuare şi se va concentra pe carieră şi pe muzică“, au declarat purtătorii de cuvânt ai cântăreţului într-un comunicat.

Cântăreţul canadian a fost acuzat că a aruncat cu ouă în faţada casei unui vecin, în timp ce locuia în oraşul Calabasas, la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Los Angeles, după o ceartă care a avut loc pe 9 ianuarie.

În urma incidentului, poliţia a efectuat o percheziţie la domiciliul lui Bieber şi a arestat un prieten al cântăreţului, rapperul Lil Za, pentru posesie de droguri. Între timp, Justin Bieber s-a mutat din Calabasas.

Acest incident este cel mai recent dintr-o serie neîntreruptă de probleme cu legea, cu care s-a confruntat Justin Bieber în ultima vreme.

Pe 23 ianuarie, Justin Bieber a fost arestat, în Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru participarea la o întrecere între maşini, fiind însă eliberat a doua zi pe cauţiune.

Totodată, la sfârşitul lunii ianuarie, poliţia canadiană l-a învinuit pe Justin Bieber pentru agresarea, în dimineaţa de 30 decembrie 2013, la Toronto, a unui şofer de limuzină, după ce l-a luat pe cântăreţul canadian, împreună cu alte cinci persoane, din faţa unui club.

D.M.