3.9 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 16:02
No menu items!

Justin Bieber, şantaj de un milion de dolari VIDEO

spot_img

Cântăreţul a fost surprins, într-o înregistrare video, în timp ce făcea afirmaţii rasiste

justin bieber

Justin Bieber a fost “victima unui şantaj de un milion de dolari”, din cauza unei înregistrări video în care cântăreţul este surprins în timp ce face afirmaţii rasiste şi care a intrat în posesia unui bărbat cu identitate necunoscută, ce i-a cerut artistului bani pentru a nu o face publică.

Potrivit contactmusic.com, la începutul acestei săptămâni, tabloidul britanic The Sun a publicat o înregistrare video în care Justin Bieber întreba: “De ce le este negrilor frică de drujbe?”, oferind apoi poanta insultătoare a glumei: “Fugi, negrule, fugi (Run, nigger, nigger, nigger)”.

Potrivit site-ului Tmz.com, echipa de management a lui Bieber a fost contactată de un avocat angajat de un bărbat, care a lucrat la unul dintre proiectele video ale cântăreţului cu aproximativ două luni în urmă.

Bărbatul respectiv a găsit înregistrarea video într-unul dintre hard-diskurile lui Bieber şi a făcut o copie, solicitând ulterior suma de un milion de dolari pentru a nu da publicităţii materialul cu conţinut rasist, dar când reprezentanţii cântăreţului au refuzat, avocatul a scăzut suma la 800.000 de dolari.

În urma unor negocieri purtate săptămâna trecută, avocatul a declarat că suma de 500.000 de dolari este suficientă pentru păstrarea secretului în legătură cu înregistrarea, dar după ce i s-a spus că “nici nu se pune problema”, materialul video a apărut în presă.

Deoarece cântăreţul canadian avea doar 15 ani când a spus gluma respectivă, se crede că echipa lui de impresariat nu şi-a făcut griji prea mari în legătură cu publicarea înregistrării.

La o zi după apariţia în presă a materialului video, Justin Bieber, în prezent în vârstă de 20 de ani, şi-a cerut scuze pentru “ignoranţa” lui, afirmând că era doar “un copil pe vremea aceea”.

Totuşi, la câteva zile după aceea, a ieşit la suprafaţă altă înregistrare, în care Bieber cântă pe ritmuri rap despre uciderea unui “negru” şi despre aderarea la organizaţia rasistă americană Klu Klux Klan, schimbând cuvintele hitului său din 2009 “One Less Lonely Girl” cu “One Less Lonely Nigger”.

Deşi Bieber nu a comentat direct acest din urmă incident, a postat recent pe Instagram un citat din cartea “Jesus Calling”, de Sarah Young, în locul unor scuze oficiale.

Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat “My World 2.0”, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii.

C.A.