4.4 C
București
vineri, 2 decembrie 2022 - 17:45
No menu items!

Jurnalista Cătălina Porumbel, reacție la valul de mesaje stârnit USR la adresa sa. Un senator al partidului i-a jignit în direct pe telespectatorii Antena 3

spot_img

Jurnalista Antena 3 Cătălina Porumbel a reacționat, vineri, într-o postare pe Facebook, la valul de mesaje stârnit de USR la adresa sa, după un dialog mai aprins în emisiunea pe care o moderează cauzat de jignirile aduse, în direct, de un senator USR  telespectatorilor postului de televiziune. 

USR şi-a activat armata de orci si ma bombardeaza cu mesaje. Le raspund public, aici, ca sa nu-mi pierd timpul de mai multe ori. Sa vii intr-un studio de televiziune si sa pretinzi ca oamenii care se uita la Antena 3 sunt orice altceva, mai putin „inteligenti”, este degradant pentru functia pe care o reprezinti. „Merita sa fie tratati ca oameni inteligenti” spune senatorul USR, Mihail Radu. Dar ei cum sunt daca „merita tratati”? Pana sa ne lumineze dl Mihail cu prezenta in emisiune, cum erau tratati? Senatorul USR si-a cerut scuze dupa emisiune pentru „exprimarea nefericita”. Cred ca nefericita este viata unor oameni se lasa manipulati si condusi de oameni care stiu doar sa jigneasca. Pentru orcile active din USRordor (a se citi Mordor), las mai jos video-ul integral cu discutia, sa dea mai departe pana la Sauron.(stiu ei cine)„, a scris Cătălina Porumbel, pe Facebook. 

Reacția Cătălinei Porumbel vine după ce, joi, în „Ediția specială” pe care a moderat-o la Antena 3, aceasta a avut un dialog mai aprins cu senatorul USR Mihai Radu, care a făcut o afirmație jignitoare la adresa telespectatorilor postului. Astfel, după o declarație a lui Liviu Pop, senatorul Radu Mihail a susținut: ”Mi-aș dori ca domnul senator să tratateze telespectatorii Antena 3 ca pe niște oameni inteligenți”.

Moderatorul Cătălina Porumbel a intervenit și i-a cerut senatorului USR să-și justifice afirmațiile și să-și ceară scuze public: ”Cum vă permiteți să veniți aici și să-i jigniți pe oamenii care se uită la acest post? Vă rog să vă cereți scuze!”. Pentru că senatorul a refuzat să facă acest lucru, jurnalista a adăugat: „Rămâneți pe acest fotoliu, dar nu mai aveți nicio intervenție. Vă rog să vă cereți imediat scuze. Oamenii care se uită aici merită respectul dumneavoastră”.

Senatorul USR a refuzat să își ceară scuze. ”Îmi cer scuze că în Parlamentul României sunt astfel de oameni care tratează în acest fel telespectatorii Antenei 3”, a spus senatorul USR făcând aluzie la Liviu Pop. 

În cele din urmă spiritele s-au calmat, iar senatorul USR a rămas în studio pe toată durata emisiunii.

VIDEO AICI

R.D.