4 C
București
vineri, 2 decembrie 2022 - 19:22
No menu items!

Jurnalista Cătălina Porumbel, infectată cu coronavirus

spot_img

Cătălina Porumbel, jurnalist si realizator Antena 3, s-a infectat cu coronavirus. Ea a vorbit, luni seara, la emisiunea „Sintea Zilei”, realizată de Mihai Gâdea despre cum a contractat virusul de la fiica sa cea mică, care s-a infectat la grădiniță. 

„Povestea este simplă. A fost două zile la grădiniţă Catinca, după care a venit acasă cu o durere de gât, dar nimic care să pună probleme. A doua zi, s-a trezit cu nasul înfundat. Din nou, nimic care să pună probleme. Catinca are patru ani, este în al doilea an de grădiniţă. Nu este prima dată când ajunge la grădiniţă. Neavând febră sau alte simptome care să pună probleme, m-am gândit că este o simplă răceală, nici măcar viroză. Alarma s-a dat când am fost anunţaţi pe grupul de părinţi de la grădiniţă că un copil a fost depistat pozitiv COVID. În momentul respectiv, ne-am dus şi am realizat testele RT-PCR. Aici vine surpriza. Catinca este pozitivă, eu sunt pozitivă, soţul meu este negativ şi fetiţa mea cea mare, Eva, este negativă”, a spus Cătălina Porumbel la „Sinteza Zilei”. 

„Eu nu am nimic. Nu am absolut niciun simptom. M-am vaccinat cu Pfizer, sunt vaccinată cu ambele doze. În 30 martie am făcut a doua doză. Ar trebui să am anticorpi în continuare. Soţul meu, la fel, este vaccinat cu Pfizer şi el este negativ. (…)potrivit DSP, soţul meu, care este negativ şi vaccinat, poate să meargă la serviciu, poate să meargă unde vrea. (…)Eu nu iau absolut nimic. Am vorbit si cu domnul doctor Marinescu de la „Matei Balș”. Mi-a spus că, atât timp cât nu am simptome, nu am ce să iau, nu am de ce să iau și, în funcție de simpotmele care apar, tratăm”, a explicat Cătălina Porumbel.

Raluca Dan