3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:45
No menu items!

Jurnalista Antena 3, Laura Nureldin, caută producător la Hollywood, pentru ecranizarea unui scenariu fantastic

spot_img

Nureldin_Laura

Prezentatoarea Antena 3, Laura Nureldin, este pe cale să înceapă o nouă carieră, aceea de scenarist. Primul pas, scrierea scenariului, a fost deja făcut. Acum, urmează partea mai dificlă: găsirea unei finanţări şi a unui producător de la Hollywood care să transforme povestea Laurei într-un film, informează antena3.ro.

Într-un interviu acordat site-ului artsunited.ro, jurnalista a dezvăluit că l-a contacat pe celebrul Peter Jackson, însă, pentru moment, acesta este ocupat cu alte proiecte. Însă un alt nume important (pe care Laura îl păstrează, deocamdată, secret) a fost impresionat de ceea ce a citit şi şi-a dat acceptul de a fi capul de afiş al viitoarei producţii.

Despre ce va fi filmul? Laura spune că vom avea parte de o poveste de aventură, cu accente de comedie, love story şi dramă. Personajele sunt Mora, o femeie din prezent, care pregătea actori, şi legendarul Xerxes, regele Imperiului Persan.

Lui Peter Jackson i-am scris deja. Am primit şi răspuns: oamenii mi-au explicat politicos că au proiecte să-şi pună şi-n cap pentru următorii 6-7 ani. Plus că lucrează doar cu scenariştii lor. Oh, well, asta e, va trebui să-l fac cu Spielberg. Dar, cum m-a lovit pe mine revelaţia că trebuie să fac asta? Mă culc târziu. Sau devreme, depinde de care parte a orei 3 AM te afli. Şi, cum butonam televizorul, am dat peste un film cu nişte decoruri mişto. Şi nişte actori mişto. Şi m-am uitat. Din uitatul ăsta, am început să mă gândesc cum ar fi arătat povestea aia privită din alt unghi. Cu alt fir. Cu alte răscruci. M-am apucat să scriu. O prietenă a citit şi mi-a declarat ură veşnică dacă nu scriu un roman. Tot ea mi-a zis că sunt cea mai proastă din curtea şcolii dacă nu transform povestea în film.

Olimpia Diaconiuc