13.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024 - 14:18
No menu items!

Jumătate din Guvernul rus, gata să-l trădeze pe Putin pentru americani, susţine un fost consilier al liderului de la Kremlin

spot_img

Politologul Serghei Markov, un apropiat loial al liderului de la Kremlin, a afirmat că „peste jumătate” dintre miniştrii ruşi vor să-l destituie pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, relatează Daily Star.

Într-un interviu acordat publicaţiei ruseşti Kazan Business Gazeta, fostul consilier apropiat al lui Vladimir Putin a afirmat că există tot mai multe diviziuni între oficialii de rang înalt, iar unii dintre ei iau în considerare chiar şi varianta de a lucra cu americanii pentru a-l elimina pe liderul autoritar al Rusiei.  

„În guvernul nostru, aproximativ jumătate din oameni sunt capabili în orice moment să-l trădeze pe Putin şi să fugă de partea americanilor”, a declarat Markov, conform Daily Star.

Fostul consilier apropiat al liderului de la Kremlin a solicitat o curăţare în rândul conducerii Kremlinului, avertizându-l pe preşedinte că „occidentaliştii radicali şi falşii loiali trebuie să fie ascunşi de elită”.   

Discuţiile despre o posibilă lovitură de stat vin în timp ce specialiştii avertizează că tânărul înlocuitor al lui Putin ar putea fi mai brutal decât el.   

De asemenea, discuţiile cu privire la cine i-ar putea lua locul preşedintelui rus s-au intensificat în ultimele luni pe fondul speculaţiilor cu privire la sănătatea acestuia.

                                                                                                                    Adina Silav