15 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 14:20
No menu items!

Julianne Moore, alături de fiica ei, în revista Vogue

spot_img

Fotografia face parte dintr-un material al revistei intitulat “cele mai bune roşcate”

 Julianne Moore and Liv

Actriţa Julianne Moore şi fiica ei, Liv Freundlich, au apărut în noul număr al versiunii americane a revistei Vogue, informează dailymail.co.uk.

Actriţa, în vârstă de 53 de ani, a apărut alături de fiica sa, în vârstă de 12 ani, care are părul roşcat şi ochii verzi şi semănă leit cu mama sa.

În fotografia publicată în ediţia de august a revistei Vogue, care a fost realizată de Annie Leibovitz, Liv Freundlich este îmbrăcată într-o fustă şi un pulover de la Saint Laurent.

Julianne Moore, care este căsătorită cu regizorul Bart Freundlich, poartă o rochie neagră din catifea creată de Oscar de la Renta, iar cu o mână o ţine protector pe fiica sa.

Fotografia face parte dintr-un material al revistei intitulat “cele mai bune roşcate”, care prezintă mai multe vedete recunoscute pentru culoarea purpurie a părului.

Julianne Moore a fost nominalizată de patru ori la Oscar – pentru “Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno” (1998), “The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii” (2000), “Far from Heaven/ Departe de paradis” (2003) şi “The Hours/ Orele” (2003) -, de şase ori la Globul de Aur, de trei ori la BAFTA şi de nouă ori la premiile Sindicatului actorilor americani. Alături de restul distribuţiei din “Poveşti întretăiate/ Short Cuts” (1993), ea a obţinut un Glob de Aur pentru prestaţia din această peliculă.

C.A