13.8 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 21:30

Judecătorul scos cu forța de sistemul lui Traian Băsescu, din dosarul „ICA”, a murit în chinuri groaznice

spot_img

Judec[torul care a fost scos cu forța din dosarul lui Dan Voiculescu, înlocuit fiind de magistrata Camelia Bogdan, prin intrevenția oamenilor lui Traian Băsescu, a murit în chinuri, miercuri, după o teribilă experiență în sistemul penitenciar.

Judecătorul Stan Mustaţa, fost preşedinte al Secţiei a II-a penală de la Curtea de Apel Bucureşti, inculpat într-un dosar măsluit, făcut cu știința lui Traian Băsescu, a decedat miercuri noaptea, în chinuri groaznice, în urma unui infarct miocardic în timp ce, pe fondul unui cancer, pentru care nu i s-a permis tratarea în libertate, s-a încercat, fără succes, efectuarea unei dialize pentru depăşirea unui blocaj renal.

La scurt timp după anunţul morţii judecătorului Stan Mustaţa, soţia acestuia, Elena Mustaţa, a declarat, la Antena 3, că „au venit peste el la 2 noapte mascaţii. Pe tot drumul a vomat în continuu. Mi-a spus: ‘Elena, vor să mă omoare!’ L-au dus la spital şi au spus probabil doctorii de acolo ca el nu are ce să caute acolo. În 2 zile i-au făcut actele şi l-au mutat la Rahova, aşa bolnav cum era”.

Andrei Tudor