8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 8:10
No menu items!

Judecătorul care a reclamat că ar fi fost bătut de doi polițiști, implicat într-un nou conflict

spot_img

masina_politie

Şeful Secţiei Penale a Judecătoriei Piteşti, Gabriel Apostol, care a avut recent o altercaţie cu doi poliţişti locali într-o benzinărie de pe A1 (București – Pitești), a fost implicat, luni, într-un conflict cu angajaţii şi agenţii de pază ai unui magazin din Piteşti, care au sunat la 112, cerând intervenţia Poliţiei.

Surse judiciare au precizat că incidentul ar fi început în incinta magazinului de bricolaj din cartierul Găvana din Piteşti, unde magistratul venise să închirieze o remorcă. El ar fi intrat, însă, în conflict cu angajaţii magazinului, care au cerut firmei de pază să-l evacueze pe judecător.

Agenţii de pază l-au scos pe bărbat din magazin, după mai multe schimburi de replici, iar, în momentul în care a plecat din parcarea magazinului, judecătorul a luat pe capota autoturismului un angajat al magazinului, care nu a fost rănit însă. Magistratul şi-a continuat drumul, fiind căutat de poliţişti, în timp ce la faţa locului au ajuns poliţişti şi jandarmi, la solicitarea angajaţilor magazinului, care au sunat la 112.

“Incidentul a fost sesizat printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, iar agenţii de ordine publică s-au deplasat la faţa locului. S-a înregistrat o plângere pentru ameninţare din partea unui agent de pază. Deocamdată, nu a fost înregistrată o plângere scrisă din partea vreunui angajat al magazinului, o reclamaţie urmând să fie formulată, marţi, de juristul societăţii care deţine magazinul. Cazul va fi declinat pentru soluţionare la Parchet”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Contactat telefonic de repoterii MEDIAFAX, Alin Anton, avocatul magistratului, a declarat că judecătorul a intervenit între un conflict între angajaţii magazinului şi un client care încerca să schimbe un produs cumpărat care avea defecţiuni.

Avocatul mai spune că judecătorul a fost agresat de către angajaţii magazinului.

Pe 14 octombrie, preşedintele Secţiei Penale a Judecătoriei Piteşti, Gabriel Apostol, reclama că ar fi fost lovit cu pumnii şi picioarele şi dat cu capul de gresie de doi agenţi de la Poliţia Autostrăzi, într-o benzinărie de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

R.D.