4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 2:41
No menu items!

Judecătoarea Floriţa Boloş, pusă în libertate de Curtea de Apel Timişoara

spot_img

florita_bolos

Judecătoarea Floriţa Boloş, arestată preventiv în luna iunie pentru luare de mită, a fost pusă în libertate de Curtea de Apel Timişoara, cu obligaţia de a nu părăsi ţara, decizia putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Judecătoarea din Ineu, judeţul Arad, Floriţa Boloş, a fost pusă în libertate, marţi, în urma unei decizii a Curţii de Apel Timişoara, a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Timişoara, Cristian Pup.

“Secţia penală a a Curtii de Apel Timisoara a decis punerea in libertate a Floriţei Boloş care are însă obligaţia de a nu părăsi ţara. Printre aceste obligaţii se numără prezentarea regulată la Poliţie, să ţină contactul cu poliţistul desemnat să o supravegheze, să nu schimbe locuinţa de domiciliu fără a anunţa Poliţia, să nu posede arme şi să nu comunice cu martori ori experţi din cazul în care este cercetată”, a spus Cristian Pup.

Potrivit sursei citate, decizia Curţii de Apel Timişoara nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Judecătoarea Floriţa Boloş a fost reţinută în luna iunie, după ce a fost prinsă în flagrant când primea mită 5.500 de euro.

A.V.