19.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 9:41
No menu items!

Jude Law, tată pentru a cincea oară

spot_img

Informaţia vine ca o surpriză, în condiţiile în care Jude Law nu s-a afişat în public cu nicio femeie în ultimii ani

 Jude Law

Actorul britanic Jude Law va deveni tată pentru a cincea oară, fosta sa iubită, Catherine Harding, urmând să nască în primăvara anului viitor, potrivit unui purtător de cuvânt al actorului.

„Pot confirma că Jude Law şi Catherine Harding aşteaptă un copil împreună în primăvara anului viitor. Deşi nu mai formează un cuplu, amândoi sunt dedicaţi din toată inima să îşi crească împreună copilul”, a declarat pentru US Magazine un purtător de cuvânt al lui Jude Law, informează contactmusic.com.

În ciuda despărţirii şi a problemelor ce ţin de distanţă, Law şi Harding par hotărâţi să îi ofere copilului o viaţă cât se poate de normală.

„Ei consideră că sarcina şi creşterea copilului sunt subiecte ce ţin de viaţa privată, iar, în afara acestei confirmări, nicio altă declaraţie nu va mai fi făcută pe aceste teme”, a completat purtătorul de cuvânt al actorului.

Informaţia vine ca o surpriză, în condiţiile în care Jude Law nu s-a afişat în public cu nicio femeie în ultimii ani. Cea mai recentă relaţie speculată de presă a fost cu actriţa Ruth Wilson, până în urmă cu mai multe luni, cei doi fiind fotografiaţi adeseori împreună. Wilson a declarat însă de mai multe ori că sunt doar prieteni.

Viaţa amoroasă a actorului Jude Law, în vârstă de 41 de ani, a fost de multe ori în centrul atenţiei, în ultimii zece ani. După ce a avut trei copii cu fosta soţie Sadie Frost – Rafferty, în vârstă de 18 ani, Iris, în vârstă de 14 ani, şi Rudi, în vârstă de 12 ani – , Law a avut o scurtă aventură cu modelul Samantha Burke, în 2008, relaţie în urma căreia cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, Sophia, în prezent în vârstă de cinci ani.

Pe de altă parte, cea mai mediatizată relaţie a actorului a fost cu Sienna Miller. Cei doi s-au logodit în 2004, dar stabilitatea relaţiei a fost afectată de informaţiile potrivit cărora Law şi-ar fi înşelat logodnica cu bona copiilor, Daisy Wright, la începutul anului 2005, în timpul realizării unui film în Statele Unite. Law şi Miller au încercat pentru un an să îşi salveze relaţia, dar s-au despărţit, în cele din urmă, în decembrie 2006. La sfârşitul lui 2009, cei doi au reluat legătura, dar s-au despărţit din nou la mijlocul anului 2011.

Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella „Talentatul domn Ripley”. Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, „Cold Mountain”.