21.9 C
București
joi, 30 mai 2024 - 12:50
No menu items!

Johnny Depp vrea să cumpere un conac din Marea Britanie, evaluat la 15,6 milioane de euro

spot_img

johnny depp amber heard

Johnny Depp, care s-a logodit recent cu actriţa Amber Heard, vrea să cumpere un conac, situat pe o proprietate din Somerset, Anglia, evaluat la suma de 15,6 milioane de euro (13 milioane de lire sterline).

Conacul are 12 dormitoare, opt băi şi este situat pe proprietatea Hadspen, întinsă pe o suprafaţă de aproximativ 344 de hectare, cu grădini şi o pădure pentru vânătoare.

Proprietatea Hadspen din Castle Cary, Somerset, care a aparţinut familiei Hobhouse încă din anul 1785, a fost scoasă recent la vânzare, pentru o sumă cuprinsă între 12 şi 13 milioane de lire sterline, potrivit westernmorningnews.co.uk.

Johnny Depp şi Amber Heard îşi doresc copii, motiv pentru care actorul intenționează să cumpere o astfel de proprietate.

„Johnny îşi doreşte foarte mult să fie tată. Amber refuză să aibă copii înainte de căsătorie, motiv care s-a aflat, parţial, în spatele cererii în căsătorie”, a declarat o sursă pentru revista Now.

Amber Heard şi Johnny Depp s-au întâlnit prima dată în 2011 la filmările peliculei „Jurnalul unui băutor de rom”, dar au început o relaţie abia în 2012, după ce actorul american a încheiat relaţia de 14 ani cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

Relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.

D.M.