4 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 4:22
No menu items!

Johnny Depp depune mărturie într-un proces de crimă

spot_img

Johnny-Depp

Actorul Johnny Depp a fost citat în justiţie pentru a depune mărturie într-un proces în legătură cu un accident de circulaţie, care a avut loc la Los Angeles, în 2009, soldându-se cu un deces, informează contactmusic.com.

Johnny Depp a primit citaţia joi, la premiera din Los Angeles a filmului “Transcendence”, iar conform acesteia, actorul trebuie să depună mărturie la procesul intentat lui Nancy Lekon, acuzată de crimă după ce a accidentat mortal o femeie în 2009.

Nancy Lekon este acuzată că a accidentat intenţionat o femeie, pe care a acroşat-o şi a târât-o pe carosabil pe o distanţă de 1,6 kilometri, incident în urma căruia victima şi-a pierdut viaţa.

Avocatul din oficiu al apărării doreşte ca Johnny Depp să îl ajute să dovedească faptul că acuzata are probleme psihice, având în vedere că, la momentul arestării, aceasta a declarat poliţiştilor că are o relaţie cu actorul şi că avea o întâlnire cu acesta când s-a produs accidental, conform tmz.com.

Johnny Depp este chemat în justiţie pentru a confirma faptul că nu o cunoaşte pe acuzată, astfel încât avocatul apărării să poată demonstra că aceasta suferă de halucinaţii şi are probleme de percepţie a realităţii.

Nu se ştie deocamdată dacă actorul trebuie să se prezinte personal la tribunal în calitate de martor, dat fiind faptul că are posibilitatea să dea o declaraţie în scris sau telefonic.

În momentul incidentului, Johnny Depp era într-o relaţie cu actriţa Vanessa Paradis, cu care are doi copii: Lily Rose, în vârstă de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani.

Cuplul s-a despărţit în 2012, iar în prezent, Johnny Depp este logodit cu actriţa Amber Heard.

C.A.