10.8 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 9:20

Johnny Depp şi Amber Heard se căsătoresc la toamnă

spot_img

Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut în timpul filmărilor de la “The Rum Diary” și s-au logodit de Crăciun

 johnny depp amber heard

Johnny Depp şi logodnica lui, Amber Heard, se vor căsători în toamna acestui an, a declarat David Heard, tatăl actriţei americane, citat de publicaţia Grazia.

“Aşa este corect să procedeze, iar ea şi Johnny sunt genul de oameni cărore le place să facă lucrurile aşa cum trebuie”, a adăugat David Heard.

“Vor avea şi copii, însă după nuntă”, a completat acesta, care a infirmat astfel o serie de zvonuri recente potrivit cărora fiica lui ar fi însărcinată, citat de Daily Mail.

“Amândoi sunt foarte ocupaţi acum, amândoi filmează pentru nişte lungmetraje. Nu au stabilit încă data nunţii, dar ea va avea loc în curând. Probabil în toamna acestui an”, a spus el.

David Heard mai spune că Johnny Depp este acela care a avut ideea de a se căsători cu Amber, după despărţirea lui de fosta parteneră de viaţă, Vanessa Paradis, în 2012, cu care are o fiică şi un fiu, Lily Rose, de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani.

Relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.

Johnny Depp, în vârstă de 50 de ani, şi Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, s-au cunoscut în timpul filmărilor de la “The Rum Diary” și s-au logodit de Crăciun.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. El a jucat în franciza “Piraţii din Caraibe”, “Chocolat”, “Donnie Brasco” -, dar şi în producţii independente, precum “Jurnalul unui iubitor de rom”, dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton – “Edward Mâini-de-foarfece”, “Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow”, “Mireasa moartă/ Corpse Bride”, “Alice în Ţara Minunilor” şi “Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

C.A.