17.1 C
București
marți, 28 mai 2024 - 0:55
No menu items!

JOHN LENNON ar putea fi clonat

spot_img

John Lennon ar putea fi clonat

Medicul stomatolog Daniel Zuk, un fan al trupei The Beatles, intenţionează să îl cloneze pe John Lennon, folosind ADN-ul extras dintr-un dinte al legendarului cântăreţ britanic asasinat în 1980, informează site-ul revistei New Musical Express.

Daniel Zuk, care locuieşte în oraşul Edmonton din Canada, a cumpărat un dinte al cântărețului John Lennon, cu 20.000 de lire sterline (23.400 euro), la o licitație organizată în 2011. Dintele a fost achiziționat de la fiul fostei menajere a lui John Lennon, Dot Jarlett, care l-a păstrat după ce cântăreţul suportase o extracţie dentară la sfârşitul anilor 1960.

„Dacă oamenii de ştiinţă cred că pot să cloneze mamuţi, atunci John Lennon ar putea fi următorul pe listă. Ar fi extraordinar să pot să spun că am avut şi eu un mic rol în readucerea la viaţă a unuia dintre cele mai mari staruri rock din lume”, a precizat Daniel Zuk pentru tabloidul The Sun.

 „Sunt nerăbdător şi extaziat de posibilitatea că vom fi capabili să realizăm o secvenţiere genetică completă a ADN-ului lui John Lennon şi sper că asta se va petrece cât mai curând. Mulţi dintre fanii trupei The Beatles îşi amintesc şi acum cu exactitate locul în care se aflau atunci când au aflat că John Lennon a fost împuşcat. Sper că ei vor apuca să trăiască în ziua în care se va anunţa că el (John Lennon, n.r.) a primit o a doua şansă”, a completat stomatologul.

C.I.