0.6 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023 - 9:02
No menu items!

Joe Jackson, tatăl starului pop Michael Jackson, a murit

spot_img

Joe Jackson, tatăl starului pop Michael Jackson, a murit miercuri, la vârsta de 89 de ani, informează site-urile TMZ.com şi Billboard.com. Coincidența face ca fiul său, Michael, să fi murit tot în iunie, pe 25, în 2009.

Joe Jackson era spitalizat în Los Angeles de câteva săptămâni, fiind bolnav de cancer. Decesul s-a produs miercuri la ora locală 3.30 (13.30, ora României), au declarat surse din cadrul familiei.

Joe Jackson a avut multe probleme de sănătate în ultimii ani, suferind un atac cerebral şi trei atacuri cardiace în anul 2015. Joe Jackson a jucat un rol important în lansarea formaţiei The Jackson 5, iar, ulterior, în carierele solo ale lui Michael Jackson şi Janet Jackson.

Joe Jackson a fost criticat de Michael pentru atitudinea parentală şi pentru practicile în rolul de impresar. Joe Jackson a refuzat să prezinte scuze, argumentând că metodele lui au contribuit la succesul copiilor. Joe Jackson a fost alături de Michael în timpul proceselor care l-au vizat. Joe Jackson a avut zece copii cu soţia sa, Katherine, într-o căsnicie de peste 60 de ani.

Alex Militaru