23 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 22:29

Joan Rivers ar putea rămâne în stare vegetativă sau în scaun cu rotile

spot_img

Vedeta de televiziune în vârstă de 81 de ani a fost spitalizată vineri la Mount Sinai din New York, după ce a suferit un stop cardiac

joan rivers

Actriţa Joan Rivers va fi scoasă, marţi, din coma indusă după ce a suferit un stop cardiorespirator în timpul unei intervenţii chirurgicale de rutină, însă, potrivit primelor evaluări ale medicilor, există posibilitatea ca vedeta de televiziune să rămână în stare vegetativă sau parţial paralizată.

Vedeta de televiziune în vârstă de 81 de ani a fost spitalizată vineri la Mount Sinai din New York, după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui examen medical la o altă clinică newyorkeză. Actrița a ajuns la spital în stare critică, iar medicii au apelat la soluția comei induse.

Potrivit contactmusic.com, procedura de scoatere din coma indusă va fi definitivată marţi, iar medicii au început deja evaluarea stării creierului vedetei, pentru a vedea cât de afectat este de stopul cardiorespirator suferit pe 28 august, în timpul unei intervenţii la coardele vocale.

“Există o îngrijorare reală legată de faptul că regiunea din creier care controlează funcţiile motorii ar putea să fie afectată, ceea ce înseamnă că (Joan Rivers, n.r.) va rămâne fie în stare vegetativă, fie într-un cărucior cu rotile“, a declarat o sursă apropiată familiei pentru NY Daily News.

Familia actriței are în vedere deschiderea unui proces împotriva clinicii Yorkville Endoscopy, unde actrița trecea printr-un procedeu de analiză a coardelor vocale când a intrat în stop cardiac.

Vedeta americană se află în prezent sub atenta supraveghere a medicilor, în secţia de terapie intensivă a Spitalului Mount Sinai din New York. Melissa, fiica în vârstă de 46 de ani a vedetei, a dat publicităţii un comunicat de presă în care spune că mama ei se află într-o stare critică, dar stabilă.

Joan Rivers, una dintre prezentatoarele emisiunii TV “Fashion Police”, de pe postul E!, a părut într-o stare de spirit foarte bună cu o seară înainte de acea intervenţie chirurgicală şi a făcut mai multe glume, inclusiv unele despre moarte, în timpul unui show de comedie organizat la Laurie Beechman Theatre.

“Am 81 de ani – şi aş putea muri în orice moment. Aş putea să mă prăbuşesc chiar aici şi voi veţi putea să spuneţi: «Am fost acolo!»”, a glumit artista americană.

Actriță de comedie și prezentatoare de televiziune, Joan Rivers este cunoscută pentru umorul său tăios și criticile la adresa celebrităților, dar și pentru numeroasele sale operații estetice.

C.A.