10.1 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 17:19
No menu items!

Joan Rivers a ieşit de la terapie intensivă

spot_img

La începutul acestei săptămâni Rivers se afla în comă indusă şi urma să fie trezită treptat

 joan rivers

Actriţa Joan Rivers, care a suferit un stop cardiorespirator săptămâna trecută, a fost mutată din secţia de terapie intesivă a spitalului din New York în care este internată într-un salon privat al aceleiaşi clinici, potrivit familiei acesteia, scrie Reuters.

Joan Rivers, în vârstă de 81 de ani, se află într-un salon privat al Mount Sinai Hospital din New York, a anunţat fiica actriţei, Melissa Rivers.

Actriţa a fost conectată la aparatele de ventilaţie asistată după ce a suferit un stop cardiorespirator în timpul unei intervenţii la nivelul coardelor vocale, la clinica Yorkville Endoscopy din New York, pe 28 august.

“Mama a fost scoasă de la terapie intensivă şi mutată într-un salon privat”, a anunţat Melissa Rivers, care a refuzat să ofere alte informaţii despre starea de sănătate a actriţei.

Presa americană relata la începutul acestei săptămâni ca Rivers se afla în comă indusă şi urma să fie trezită treptat. Potrivit contactmusic.com, procedura de scoatere din coma indusă urma să aibă loc marţi, iar medicii au început deja evaluarea stării creierului vedetei, pentru a vedea cât de afectat este de stopul cardiorespirator suferit.

C.A.