13 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 19:49
No menu items!

Jessica Chastain, în rolul actriţei Marilyn Monroe, într-un film regizat de Andrew Dominik

spot_img

Jessica_Chastain

Jessica Chastain va interpreta rolul actriţei Marilyn Monroe în filmul “Blonde“, regizat de Andrew Dominik, fiind inspirat dintr-o autobiografie fictivă a vedetei hollywoodiene.

Actrița o va înlocui pe Naomi Watts în acest film – o adaptare după cartea scrisă în 2000 de Joyce Carol Oates, potrivit contactmusic.com.

Astfel, Jessica Chastain se va alătura actriţelor Michelle Williams (“My Week With Marilyn”), Mira Sorvino şi Ashley Judd (“Norma Jean & Marilyn”) şi Susan Griffiths (“Marilyn & Me”), care au interpretat-o pe Marilyn Monroe.

Jessica Chastain s-a remarcat în 2011 în filmele “Pomul vieţii/ The Tree of Life” şi “Culoarea sentimentelor/ The Help”. Actrița avut apariţii speciale în diferite show-uri de televiziune înainte de a-şi face debutul, în 2008, în filmul independent “Jolene”. În 2011, Jessica Chastain a primit aprecieri pentru rolul din lungmetrajul “Pomul vieţii”, pentru care a obţinut şi o nominalizare la Oscar. Totodată, pentru rolul său din thrillerul “Zero Dark Thirty”, Jessica Chastain a fost apreciată de critici şi a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă din partea Broadcast Film Critics Association, precum şi un Glob de Aur.

D.M.