3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:32
No menu items!

Jennifer Love Hewitt va juca în seria “Criminal Minds” VIDEO

spot_img

Ultimul serial al actriței, “The Client List”, a fost oprit de televiziunea Lifetime în luna noiembrie

Jennifer-Love-Hewitt

Jennifer Love Hewitt va juca în seria de televiziune “Criminal Minds”, produsă de CBS, după ce ultimul său serial, “The Client List”, a fost oprit de televiziunea Lifetime în luna noiembrie, conform starpulse.com.

Actrița va interpreta rolul agentului FBI Kate Callahan în seria “Criminal Minds”, în care mai apar Joe Mantegna, Shemar Moore și Jeanne Tripplehorn în rolul unor agenți din cadrul Unității de Analiză Comportamentală (Behavioral Analysis Unit – BAU) a FBI.

Suntem foarte fericiți să vă prezentăm un nou agent special, personaj care va fi interpretat de foarte talentata Jennifer Love Hewitt“, a afirmat producătorul executiv al seriei, Erica Messer. “Pregătim un scenariu palpitant pentru acest nou personaj, precum și pentru întreaga echipă BAU, pe măsură ce ne îndreptăm spre al zecelea sezon” al serialului, a mai spus ea.

Actrița, care a adus pe lume o fetiță în luna noiembrie, Autumn, a încetat relațiile cu televiziunea Lifetime din cauza unor “divergențe creative“, după ce a încercat să-l impună în serial pe soțul său, Brian Hallisay și a solicitat modificarea scenariului pentru a include și faptul că era însărcinată.

Cea de-a zecea serie din “Criminal Minds” începe la 1 octombrie.

R.D.