9.4 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 1:11

Jennifer Lopez încearcă să împiedice difuzarea unui videoclip porno. Află de ce

spot_img

Jennifer Lopez trece printr-unul din cele mai stânjenitoare momente: fostul ei soț Ojani Noa intenționează să publice o serie de videoclipuri cu conținut sexual explicit cu cei doi, din luna de miere, relateaza ziarul spaniol “ABC”.

Potrivit dezvăluirilor făcute de publicația “InTouch”, citată de AGERPRES, dansatorul cubanez a încercat să negocieze difuzarea acestei înregistrări intime. Imaginile sunt obscene și cu siguranță îi vor surprinde pe fanii artistei, notează publicația.

Acesta nu ar fi primul scandal de acest gen de la Hollywood, având în vedere că, în urma cu un an, multe actrițe au fost victimele scandalului “celebgate” când imagini private stocate în conturile personale de internet au fost scoase la lumină. Din acest motiv și având în vedere că a recurs la jurisprudență, JLo a preferat să lase cazul în seama avocaților ei.

Înregistrarea este în prezent păstrată sub cheie de instanțele judiciare până la aflarea deciziei judecătorului.

Jennifer Lopez a fost nevoită să-l dea în judecată pe fostul ei sot și în 2006 când acesta a vrut să publice o carte care relata detaliile cele mai intime ale căsniciei lor. JLo a câștigat însă lupta cu acesta în instanță și a primit despăgubiri totalizând 490.000 de euro.