26.9 C
București
miercuri, 25 mai 2022 - 20:18
No menu items!

Jennifer Lopez şi Marc Anthony, daţi în judecată pentru plagierea unui reality-show

spot_img

marc anthony-jennifer lopez

Jennifer Lopez şi Marc Anthony au fost daţi în judecată de John Jacobs, care solicită 25 de milioane de dolari despăgubire pentru faptul că fostul cuplu i-ar fi plagiat ideea reality-show-ului „Q’Viva! The Chosen”, difuzat pe postul Fox.

John Jacobs susţine că a contactat, în 2007 şi 2008, companiile de producţie ale celor doi artiști în legătură cu ideea unui reality-show de selectare a talentelor, „Miami Beach: The Game”, potrivit dailymail.co.uk.

La acea vreme, Marc Anthony Productions şi J.Lo’s Nuyorican Productions şi-au exprimat iniţial interesul, dar ulterior i-au ignorat apelurile telefonice.

Ideea lui John Jacobs era să producă un reality-show în care două celebrităţi ale muzicii latino să călătorească în diferite locuri pentru a căuta un viitor superstar din domeniul muzicii şi dansului.

Deşi ideea acestuia nu s-a concretizat, în 2012, Jennifer Lopez şi Marc Anthony urmau să fie gazdele reality-showului „Q’Viva The Chosen”, difuzat pe postul Fox.

John Jacobs a afirmat că a fost şocat când a văzut spoturile de promovare ale emisiunii, în care apăreau cei doi artiști pe care îi avusese iniţial în vedere.

Reality-show-ul a fost filmat în peste 12 ţări din America Latină, unde cei doi artiști au călătorit pentru a căuta cei mai buni cântăreţi, dansatori şi muzicieni.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în 2004 și s-au separat în 2011. Marc Anthony a depus cerere de divorţ un an mai târziu, iar procesul este în curs de finalizare.

D.M.