Jennifer Aniston şi logodnicul ei nu s-au despărţit

jennifer aniston

Zvonurile conform cărora Jennifer Aniston s-ar fi despărţit de logodnicul său, Justin Theroux, au fost dezminţite de fotografiile cu întâlnirea dintre cei doi, după o lungă absenţă a actorului din Los Angeles.

Deoarece au stat o bună perioadă de timp despărţiţi, pentru că Theroux a fost plecat în New York să filmeze show-ul HBO, “The Leftovers”, gurile rele au şi presupus că există probleme în cuplu, sau chiar că cei doi nu mai sunt împreună. Un motiv în plus să se creadă că cei doi nu mai formează un cuplu a fost faptul că Justin nu a venit în Los Angeles nici de ziua lui Jennifer, lăsând-o pe aceasta să petreacă doar alături de prieteni.

Totuşi, s-a dovedit că zvonurile nu sunt adevărate. Justin Theroux s-a întors din New York, iar prima oprire de la aeroport a fost la casa lui Jennifer, unde a şi rămas.

În timpul în care au fost departe unul de celălalt, cei doi şi-au petrecut timpul alături de prieteni. Fosta vedetă din “Prietenii tăi” a participat la mai multe gale şi conferinte, ultima dintre ele având una din temele ei preferate: feminismul. Aici ea a declarat că “femeile nu ar trebui să fie catalogate și apreciate în funcţie de starea civilă sau dacă au născut copii.”

În schimb, Theroux s-a distrat în zilele libere din New York alături de bunul lui prieten Orlando Bloom, cei doi având aceeași pasiune: motocicletele.

G.T.

NICIUN COMENTARIU